חטיפי חלבון מתכונים

מעוניינים בחלופה טבעית שתספק לכם נשנוש איכותי במהלך שגרת היום השוחקת? הרשו להציג בפניכם מספר מתכונים נבחרים לחטיפי חלבון איכותיים וטעימים במיוחד. שיהיה בתיאבון 

אוהבים חטיפי חלבון? מחפשים כיצד לפנק את עצמכם עם נשנוש מנצח אותו תוכלו לצרוך לפני אימון גופני או במהלך שגרת היום העמוסה? יש לנו בשורה בשבילכם!

יותר ויותר ישראלים בוחרים בשנים האחרונות להרים את הכפפה ולהכין בעצמם חטיפי חלבון באמצעות מתכונים ייחודיים שנועדו לגרות את חוש הטעם ועל הדרך לספק עבורם את מנת החלבון הדרושה להם כחלק מהמכסה היומית המומלצת (משתנה בין אדם לאדם).

אז במיוחד בשבילכם – הרשו לנו לפנק אתכם עם מתכון קל להכנה ביתית של חטיפי חלבון איכותיים שיוכלו להתאים כארוחת ביניים או כתחליף מושלם לארוחה. אזהרה: אתם עשויים פשוט להתמכר …

חטיף חלבון מ-4 מרכיבים ללא אפייה

מרכיבים:

דבש | שיבולת שועל | אבקת חלבון | חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

  1. מוסיפים לקערה שתי כוסות חד-פעמיות של שיבולת שועל.
    2. מוסיפים 3 סקופים (כפות מדידה) של אבקת החלבון המועדפת עליכם .
    3. מוסיפים כף אחת של דבש (ניתן להחליף גם בסירופ מייפל).
    4. מוסיפים 2 כפות של חמאת בוטנים (או חמאת שקדים).
    5. מערבבים הכל יחד ומוסיפים מים (בערך כוס אחת) עד לקבלת מרקם קשיח.
    6. יוצרים עיסה עם הידיים.
    7. משמנים קלות מגש עם נייר אפייה..
    8. מעבירים את העיסה למגש ומשטחים אותה.
    9. מכניסים למקפיא למשך כ-30 דקות או למקרר לכשעתיים.

    * ניתן להוסיף על פי טעם אישי – תמצית וניל/מלח/קינמון/קקאו ועוד.

שיהיה בתיאבון =), במידה ואין בכם את הסבלנות להכין תמיד ניתן לרכוש חטיפי חלבון מוכנים אשר הוכנו בהקפדה ומאוזנים מבחינת רכיבים ומאפשרים בקרה מלאה על הצריכה היום. 

אולי יעניין אתכם לקרוא גם על משקה מי חלבון >>>